Bortforsling i trädgård | Lätta maskiner | Kultes gård
 

Bortforsling av stammar, ris och grenar

Även vi som är vana vid att fälla träd blir ofta förvånade över vilken mängd grenar det blir av ett träd när det ligger på marken. Med hjälp av både stora och små maskiner hjälper vi dig gärna med bortforsling med strävan att åstadkomma minsta möjliga åverkan på din trädgård.

Med traktor, kran och specialbyggd vagn går det snabbt för oss att göra vad som skulle kunna ta dagar med vanlig släpvagn och manuellt arbete.

Multitasking | en modern och skräddarsydd maskinpark | vi gör gärna arbetet åt dig!

I de fall som traktor-ekipaget inte kan komma in i trädgården har vi betydligt mindre och lättare maskiner som nyttjas för bortforsling. Vi har en 8-hjulig Alstor vilket är en nätt och lätt miniskotare och en Weidemann som är en liten och lätt midjestyrd lastmaskin som är utrustad med en gripklo.

Tillsammans, men även var för sig, utgör de dels ett komplement men också alternativ till traktor-ekipaget när vi planerar ett bortforslingsjobb. Dessa maskiner drar vi på maskinsläp efter våra bilar. De olika maskinerna, och att vi alltid har med oss våra stubbfräsar i våra bussar, gör oss tillgängliga vilket skapar de möjligheter som gör att vi blir riktigt effektiva och sparar tid.

Säg till, så ser vi till att ta med bortforsling i offerten! 

x
Den här sidan använder cookies. Det är ok!